Grönlunds Golvsystem är experter på golvavjämning och flytspackel. Vi har rätt kompetens, erfarenhet och utrustning för att ge dig en jämn och slitstark yta som tål daglig användning.

Det perfekta rummet börjar med en professionellt utförd golvavjämning oavsett om det gäller en renovering eller en nybyggnation. Vår specialitet är flytande spackelgolv, ett levande material som resulterar i släta ytor att antingen bygga vidare på eller behålla som de är. En del av våra kunder väljer att använda beläggningar  ̶  till exempel asfalt, trägolv och klinkers  ̶ ovanpå flytspacklet eller någon annan av våra behandlade ytor. Andra vill behålla ytan som den är och då använder vi vårt unika flytspackel för designgolv.

Grönlunds Golvsystem arbetar alltid efter högt ställda krav och ytan håller en tolerans om +/- 3 millimeter. Vi har avtal med både små och stora aktörer inom byggbranschen och utför golvavjämning för alla typer av verksamheter, industrier och bostäder. Vi har även tillräckligt med kapacitet för riktigt stora lokaler.

För bästa möjliga resultat samarbetar vi med Weber, som är världsledande inom golvavjämning och dessutom ligger i den absoluta framkanten när det gäller miljö och arbetsmiljö. Deras breda sortiment av förstklassiga produkter garanterar ett golv av högsta kvalitet – inte bara första gången, utan jäm(n)t!

Grönlunds Golvsystem är en certifierad Weber Golventreprenör (CWG & CWG-K) vilket innebär att alla våra arbeten utförs enligt Webers kvalitetssäkringsprogram för att garantera ett grundligt och professionellt utfört arbete. Du kan läsa mer om certifieringen här: www.se.weber/cwg-certifierad-weber-golventreprenor

Kontakta oss

Golvavjämning / flytspackel

VISA MER

Industrigolv

VISA MER

Designgolv

VISA MER

EPS uppbyggnad

VISA MER

Ljudgolv – tysta golv

VISA MER

ISOLA – platonventilerade golv

VISA MER

Peran/massagolv

VISA MER